Liikuntaleikkikoulu

Aloita yleisurheilun harrastaminen!

Lasten yleisurheilukoulu alkaa ke 9.6.2021. Ilmoittaudu mukaan etusivulla olevan linkin kautta!

Maaningan Mahdin yleisurheilun säännöllisessä ja suunnitellussa liikuntaleikkikoulussa liikutaanhymyssä suin.Lasten liikuntaleikkikoulussa leikitään liikunnallisia leikkejä ja tehdään monipuolisia harjoitteita
yleisurheiluun liittyen.Hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen lisäksi kehittyvät myös tärkeät
sosiaaliset taidot.
Tavoitteena on kehittää monipuolisesti lasten perusliikuntataitoja ennen
varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Liikuntaleikkikouluryhmät harjoittelevat kesällä kerran viikossa Maaningan yleisurheilukentällä
keskiviikkoisin klo 18-19.

Suositellemme liikuntaleikkikoulua 4 -7 vuotiaille lapsille

Kuopion kaupungin, Suomen Urheiluliiton ja hallituksen/ THL:n ohjeistukset tulevat olemaan harjoitustoiminnan ohjeistuksena ja harjoitustoiminnassa edetään ohjeistusten vaatimalla tavalla. 

Tärkeää on, että sairaana tai vähän kipeänä ei tulla harjoituksiin. Harjoituksiin tulevat pesevät kädet harjoituksiin tullessa ja niistä lähtiessään. 

Lapsen huoltajat saavat olla mukana seuraamassa ja tsemppaamassa pienokaisia.

Maksut

Osallistumismaksu kesäkaudelle on 30 €.  Maksu tilille : Maaningan Mahti  FI58 5254 0740 0337 84. Viestikenttään Lasten yleisurheilukoulu/ lapsen nimi (lasten nimet). Lapsi voi kokeilla kaksi kertaa yleisurheilukoulua maksutta, jonka jälkeen harrastus katsotaan alkaneeksi. Maksu 19.6. 2021 mennessä.

Mikäli kesäharjoitukset joudutaan keskeyttämään, otetaan pitämättä jääneet harjoituskerrat huomioon toimintamaksussa jatkossa.

Mahdin yleisurheilukoululaisille suositellaan Mahdin seurajäsenyyttä. Jäsenenä tuet paikallista urheilutoimintaa. Mahdin jäsenmaksu on 10 € hlö/ vuosi ja perhemaksu 20 € (kaikki perheenjäsenet liittyvät jäseneksi samalla kertaa). 

Mahdin jäseneksi liittyminen: vapaamuotoinen jäsenhakemus, jossa nimesi (tai perheenjäsenten nimet) ja yhteystietosi, sähköpostilla seuran rahastonhoitajalle: tuula.lappalainen@tililappi.fi, Saat postissa seuran jäsenmaksu pankkisiirron.

Vastuuohjaajat 

Ohjaajat

Lisätietoja: Elina Kiviaho (elinak83 @ hotmail.com)

Nähdään kentällä!