Lentopallouutiset

Mainiot Mahti-pipot nyt saatavana Mahdin lentopallo-otteluista!

 

Hanki nyt talven viimoilta suojautumiseksi mainio Mahti-pipo! Pipot ovat myynnissä Mahtimiesten lentopallo-otteluissa hintaan 20€ / kpl.

 


 

Maaningan urheilu- ja nuorisotalo on menossa remonttiin. Kuva: Matias Honkamaa

Tässä hieman asiaa siitä, miksi Mahtimiehet pelaavat tämän kauden "evakossa" Pielavedellä ja Kuopiossa:

 

Savon Sanomat 22.8.2018 - Taneli Arponen

 

Maaningan urheilu- ja nuorisotalon käyttöön vuoden tauko – tilaan tehdään 4,1 miljoonan remontti 

 

Maaningan urheilu- ja nuorisotalon peruskorjaus käynnistyy elokuun aikana. Työmaa-alue sijaitsee Maaninkajärven koulukeskuksen pihapiirissä.

Vuonna 1985 valmistuneen, noin 2 800-neliöisen rakennuksen teräspeltiset julkisivut uusitaan, samoin talotekniikka, kellarin pinnat ja liikuntasalin lattiapinnoite. Lisäksi tiloissa toimivalle ampumaradalle rakennetaan oma sisäänkäynti.

Remontin aikana Maaninkajärven koulun liikuntatunnit järjestetään valtaosin ulkona, kuntosali toimii Jukolan toimintakeskuksen talossa ja ilmakivääriammunta siirtyy Maaningan entisen postin lajittelutiloihin.

Peruskorjaus valmistuu heinäkuussa 2019. Hankkeen kustannusarvio on 4,1 miljoonaa euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt rakennuksen korjaamiseen 750 000 euroa avustusta.

 

Linkki artikkeliin Savon Sanomien verkkopalvelussa

 

Mahtavaa, että Kuopion kaupunki investoi isosti myös laitakaupungin palveluihin! Vuoden päästä Mahtimiestenkin pitäisi päästä treenaamaan ja pelaamaan loistavissa puitteissa omalla kylällä!

 

lisätty 24.9.2018 JS


 

Tuomas Tervonen #2
Tervonen puhkoo KyKy-Betsetin torjunnan reikäjuustoksi

Tuomas "Pankkiiri" Tervonen jatkosopimukseen!

 

Mahtimiehiä on pian tusinan verran, kun viime kaudella joukkueen itseoikeutetun ykköshakkurin paikan itselleen vallannut Tuomas "Pankkiiri" Tervonen teki jatkosopimuksen. Tämä aina iloinen veijari on keskittynyt kesän aikana perusvoimatason nostamiseen, joten pallon pitäisi saada kyytiä entistä kovemmin. Kauden alkuun on Mahtimiehillä enää reilu viikko aikaa, joten pian taas mennään!

 

lisätty 13.9.2018 JS


 

 

Kiitos Kuda, Illu ja Jere!

 

Mahtimiesten kokoonpanoon kuuluneet Andrey "Kuda" Ankudovich, Ilari "Illu" Sivonen ja Jere Auvinen eivät enää jatka pelaamista Mahdissa.

Mahtia kolmella edellisellä kaudella vahvistanut Kuda jatkaa pelaamistaan tietojemme mukaan Pielaveden Sammon 2-sarjajoukkueessa, jossa pelaa pian alkavalla kaudella myös Jere. Ilari keskittyy jatkossa yrittäjän työhönsä sekä perhe-elämään.

Andrey ja Ilari olivat mukana voittamassa ykkössarjan mestaruutta kaudella 2015-2016, ja kaikki kolme edellämainittua pelasivat viime kauden hopeajoukkueessa, joten upeita hetkiä on yhdessä koettu Mahti-paidassa!

 

Kiitos panoksestanne Mahtimiesten hienoon menestykseen menneillä kausilla ja hyvää jatkoa!

 

lisätty 1.9.2018 JS


 

Juha Räsänen. Kuva Puijo Wolley.

Mahtimiehiä on nyt kymmenen! Juha Räsänen mukaan rosteriin.

 

Pohjois-Karjalan Liperistä lähtöisin oleva Juha Räsänen on kymmenes pelaaja, joka on allekirjoittanut sopimuksen Mahtimiehiin! Viime kaudella Kuopiossa opiskeleva Räsänen pelasi Puijo Wolleyn 2-sarjajoukkueessa. Erinomaisen fysiikan omaava kimmoisa 189cm pitkä 22-vuotias pelimies on aikaisemmin pelannut sekä keskitorjujan että hakkurin pelipaikoilla, ja Mahdin päävalmentaja Pasi Seppänen kaavailee miehestä joukkueen kolmatta keskitorjujaa.

Tervetuloa Mahtimiehiin Juha!

 

lisätty 3.8.2018 JS


 

Tuomo Ikonen. Kuva Sampo Volley.

Uusi Mahtimies - Tuomo Ikonen!

 

Mahtimiesten joukkueeseen on liittynyt 29-vuotias 198cm pitkä keskitorjuja Tuomo Ikonen, jolla on kokemusta Suomen pääsarjatasolta yli 200 ottelun verran!

 

Aikaisemmat kaudet ja seurat:


09-10 Muuramen Lentopallo SM-sarja

10-11 Muuramen Lentopallo Mestaruusliiga

11-12 Muuramen Lentopallo Mestaruusliiga

12-13 Muuramen Lentopallo Mestaruusliiga

13-14 Saimaa Volley Mestaruusliiga

14-15 Sampo Volley Mestaruusliiga

15-16 Sampo Volley Mestaruusliiga

16-17 Liikunnan Riemu (Jyväskylä) 1-sarja

17-18 Liikunnan Riemu (Jyväskylä) 1-sarja


Pääsarjaotteluita yht. 203kpl. 1. liigaottelu: 3.10.2009 MuurLe - Isku-Volley.

 

Tervetuloa Mahtimiehiin Tuomo!

 

lisätty 22.7.2018 JS


 

Eelis Karinen. Kuva Leka Volley.

Eelis Karinen Mahtimiehiin!

 

Seitsemän edellistä kautta Mestaruusliigassa pelannut yleispelaaja Eelis Karinen on tehnyt sopimuksen Mahtimiehiin. Sopimuksen myötä Mahdin yleispelaajaosasto kestää vertailun minkä tahansa ykkössarjajoukkueen kanssa. 24-vuotias "Ekku" on  Oulunsalon Vasaman kasvatti, ja hän on pelannut aikaisemmat kaudet Mestaruusliigan Ettassa (2011-2013), VaLePassa (2013-2014) ja Leka Volleyssa (2014-2018). 

Tervetuloa Mahtimiehiin Eelis!

 

lisätty 30.6.2018 JS


 

 

Kiitos viime kaudesta Ville-Erik, Fedor ja Severi!

 

Viime kauden Mahtimiesten vakioseitsikkoon kuuluneet yleispelaaja Ville-Erik Tarkiainen, passari Fedor Ivanov ja keskitorjuja Severi Savonsalmi siirtyvät Mahtimiehistä toisiin seuroihin:

  • Ville-Erik siirtyy ykkössarjaseura Karelian Hurmokseen, Joensuuhun (sopimus 1 vuotta)
  • Fedor Ivanov siirtyy Mestaruusliigaseura Savo Volleyhin (sopimus 3+1 vuotta)
  • Severi Savonsalmi siirtyy Mestaruusliigaseura Savo Volleyhin (sopimus 2 vuotta)

Mahtavaa, että nämä nuoret pelaajat pääsevät urallaan ja elämässään eteenpäin ja että Mahti on saanut kunnian toimia yhtenä etappina tällä matkalla!

Kiitos viime kaudesta Vilu, Fedo ja Savo ja Menestystä jatkoon!

 

Karjalaisen juttu Ville-Erikin sopimuksesta

Savo Volleyn uutinen Fedon ja Severin sopimuksista

 

lisätty 30.6.2018 JS


 

Mahti ja Puijo Wolley aloittavat yhteistyön

Uutis-Jousi 14.6.2018  - Janne Taskinen

 

Miesten ykkössarjassa pelaava Maaningan Mahti ja miesten kakkossarjassa pelaava Puijo Wolley ovat tehneet farmisopimuksen, joka pitää sisällään pelaajien seurasta toiseen liikuttamisen lisäksi myös valmennuksellista yhteistyötä. Savo Volleyssa pelaava Puijo Wolleyn valmennuspäällikkö Jukka Lehtonen nousee farmisopimuksen myötä Pasi Seppäsen rinnalle Mahdin treeniryhmän toiseksi vetäjäksi. Sarjapelien penkkivastuu säilyy kuitenkin Seppäsellä. "Olemme olleet Jukan kanssa hyviä kavereita jo kauan, joten yhteistyön tekemisessä ei tule olemaan ongelmia" Seppänen vakuuttelee kaksikon samoja näkemyksiä lentopallon kehittämisessä. Mahti saa lisävoimia myös fysiikkavalmennukseen, kun Jukka Lehtosen Johanna-vaimo liittyy tiimiin Pasi Pitkäsen apulaiseksi. Pitkänen tulee huolehtimaan myös Puijo Wolleyn pelaajien peruskunnosta.

Maaningan liikuntahallin peruskorjauksen takia Mahdin harjoitukset painottuvat Kuopioon. Sarjapelit tullaan kuitenkin pelaamaan pääsääntöisesti Pielavedellä. Mahdin päävalmentajana jatkava Pasi Seppänen painottaa uusien yhteistyökuvioiden olevan jatkumoa Pohjois-Savon mieslentopallon uudistuksille. "Emme halua millään tavoin lähteä kilpailemaan Savo Volleyn ja Pielaveden Sammon kanssa. Töitä tehdään yhteisen hyvän eteen. Ei pidetä kahta leiriä, vaan rakennetaan pelaajapolkuja kaikkien alueen seurojen tarpeisiin".

Mahdilla on valmiina sopimukset seitsemän pelaajan kanssa. Uusina miehinä joukkueeseen liittyvät Leka Volleyn passari Lasse Jäntti ja Vammalan Lentopallossa viime kauden pelannut yleispelaaja Antti Karttunen. Jatkosopimuksen ovat tehneet passari Jyrki Meriruoko, yleispelaaja Lasse Räisänen, keskitorjuja Severi Kupari sekä liberokaksikko Tommi Silventoinen ja Simo Näkki. Seppäsen mukaan joukkuetta täydennetään vielä puolella kymmenellä pelaajalla, joiden joukossa on nimekkäitä vahvistuksia. "Näyttää siltä, että saamme erittäin kilpailukykyisen joukkueen kasaan, ja voimme lähteä puolustamaan viime kauden hopeaa uudistuneeseen ykkössarjaan" Seppänen uskoo.

Mahdin lentopallossa puhaltavat uudet tuulet myös taustavoimissa, kun Annamari Tissari on ottanut jaoston vetovastuun Juha Soiniselta, joka jatkaa edelleen seurassa, mutta vaativien siviilitöidensä takia pienemmin purjein kuin aikaisemmin.

 

lisätty 18.6.2018 JS


 

Antti Karttunen. Kuva VaLePa.
Lasse Jäntti. Kuva Leka Volley.
Jyrki Meriruoko.
Tommi Silventoinen.
Severi Kupari.
Simo Näkki.
Lasse Räisänen.
Pasi Seppänen.
Jukka Lehtonen. Kuva Leka Volley.
Pasi Pitkänen.
Johanna Lehtonen. Kuva Fressi.

 

Mahtimiesten 1-sarjajoukkue rakentuu hyvää vauhtia! Ensimmäiset seitsemän pelaajasopimusta julkaistaan nyt samoin kuin uudistunut valmennus.

 

lisätty 18.6.2018 JS