Arkisto

Jorma se vaan jaksaa

Jorma Honkanen hiihti mainiosti veteraanien SM kisoissa Lieksassa ollen M55 sarjassa pronssilla! Kunnon ajoitus osui kohdilleen, vaikka kilpaa ei ole talven aikana oikein päässyt hiihtämään. Onnittelut Jorkille!!

Eevi Sormunen

Vahvistus Mahdin hiihtoon

Eevi Sormunen vahvistaa Mahdin naisten hiihtoa tulevana kautena. Toivotamme Eevin tulevalle kaudelle menestysta ja toivotamme tervetulleeksi urheilemaan Mahdin väreissä!

Jorma Honkaselle SM kultaa

Pihtiputaalla hiihdetyissä veteraanien SM hiihdoissa 2015 Jorma nappasi kultaa M55 sarjassa. Voittaja mainitsi, että kalusto ja mies oli hyvässä iskussa hieman tuiskuisessa kelissä.
Viestijoukkue voitti hopeaa perjaina käydyssä viestikisassa M150 sarjassa. Joukkueessa hiihti Jorma Honkanen, Antti Pöyhönen ja Markku Liimatainen.
Antti Pöyhönen oli vapaan ja perinteisen kisassa sijalla 7. M50 sarjassa.

Hiihtokauden päättäjäisissä

Palkittiin Mahdin hiihtäjiä hyvistä suorituksista talven kisoista. Talvi oli aika haastava olosuohteiden ollessa todella ennen kuulumattomat näillä korkeuksilla ja mihin on totuttu. Kausi vietiin kuitenkin läpi aivan mukiin menevästi, kiitos siitä huoltajille jotka jaksoivat etsiä lunta suksien alle milloin mistäkin, omalla ladulla kun ei päästy hiihtämään ollenkaan. Onnittelut vielä kerran kaikille hiihtäjille, huoltajille sekä muille mukana olleille.
Palkitut urheilijat:
Emilia Kulhelm, Mira Haapalainen, Veera Valta, Oona Virkkunen, Noora Pursiainen, Antti Pöyhönen, Veera Mensonen, Veera Pursiainen, Kaisu Eskelinen, Meiju Eskelinen, Anni Vartiainen, Riku Ollikainen, Elmeri Voutilainen, Juuso Kuosma, Tomi Koponen, Janne Heiskanen, Eetu Mielonen, Jalmari Berqvist, Jorma Honkanen, Irja-Ulriikka Valta sekä suksihuollosta vastannut Pauli Hujanen

Kauden SM mitallistit Emilia ja Antti

Palkittuja urheilijoita
Janne Heiskanen, Jalmari Berqvist, Anni Vartiainen, Juuso Kuosma,
Mira Haapalainen, Emilia Kulhelm, Meiju Eskelinen, Kaisu Eskelinen,
Jorma Honkanen, Milla Tiainen, Pauli Hujanen, Riku Ollikainen, Elmeri Voutilainen
Antti Pöyhönen

SM sprintti mitallistit Inarissa 2014

SM-sprintti / KLL Inari 29.-30.3.2014

Inarin reissu on heitetty, siellä oli vielä talviset olosuhteet harrastaa hiihtourheilua!
Lauantaina hiihdettiin nuorten SM sprintti kilpailut.
N16 sarjassa Veera pursiainen oli 72 ja kokemusta rikkaampana seuraavaan SM koitokseen.
M16 sarjassa Riku Ollikainen sinnitteli sijalle 36 vauhdikkaalla radalla.
N18 sarjassa Emilia Kulhelm pokkasi hienosti SM hopeaa ja Noora Pursiainen oli sijalla 36.
N20 sarjassa Milla Tiainen oli 12 sijalla ja Mira Haapalainen heti kannoilla 13.

Sunnuntaina oli vuorossa KLL mestaruushiihdot
N13 Meiju Eskelinen toi 5 sijan ja Irja-Ulriikka Valta oli 20.
M13 Juuso Kuosma hiihti mainiosti ollen mitallin syrjässä kiinni sijalla 4.
N14 Kaisu Eskelinen hiihti sijalle 19.
M15 Riku Ollikainen kiipesi ripeästi vaativan lenkin ollen 12.
N18 Emilia Kulhelm jatkoi hyvää menoa ollen pronsilla, Emilia edustaa Voionmaan lukiota, Noora Pursiainen oli sijalla 16 Kuopion Klassillisesta lukiosta.
N20 Mira Haapalainen oli 10 ja Milla Tiainen 13 molemmat Sotkamon lukiosta.

Kaikki tulokset löytyy täältä!

Veteraanit SM hopealle

Veteraanien SM viestihiihdoissa Ranualla M150 sarjassa Jorma Honkanen, Markku Liimatainen ja Antti Pöyhönen taipuivat kovan taiston jälkeen hopealle. Henkilö kohtaisilla matkoilla Jorma pääsi lähimmäksi palkintopallia, ollen mitallin vieressä neljäs.
Tulokset löytyy täältä!

Hopeasomman loppukilpailut 2-3.3.2013

Hiihdettiin Äänekoskella, jossa Mahdin nuori hiihtojoukkue saavutti hyviä sijoituksi:
Henkilökohtaisilla matkoilla vapaalla tyylillä, oikein hienossa kevät auringon paisteessa käydyissä kisoissa
Kaisu Eskelinen sijoittui aivan mitallin viereen ollen neljäs.
Elmeri Voutilainen hiihti myös pireteästi ollen 12.
Veera Mensonen ja  Veera Pursiainen kävivät kovan keskinäisen kisan, jossa eroa oli alle sekuntti ja sijoitukset olivat 66 ja 68.
Riku Ollikainen lykki aivan talven parasta hiihtoa ollen 21.
Salla Voutilainen oli myös palkinto sijalla ollen 22.
Veera Valta ja Oona Virkkunen olivat viimeisissä hopeasomman kisoissa sijoilla 18 ja 28.
Hiihtäjiä oli joka sarjassa n. 100 osallistujaa.

Viestit perinteisellä tyylillä sunnuntaina, toivat aivan kelpo sijoitukset Mahdin joukkueille.
N14 Veera Pursiainen, Veera Mensonen, Kaisu Eskelinen olivat sijalla 13.
M14 Elmeri Voutilainen, Tomi Koponen, Riku Ollikainen pääsivät myös sijalle 13.
N16 Veera Valta, Oona Virkkunen, Salla Voutilainen pääsivät palkinto sijoille ollen 10.

Tulokset löytyy Hopeasomman kisa sivuilta  täältä!

SM-sprintti ja KLL hiihdot 23.-24.2.2013

Hiihdettiin Pyhäjärven vaativilla laduilla, jossa kilpaili lähes 600 hiihtäjää.
Mahtilaisia oli muka SM-sprintissä sekä KLL kilpailuissa.
N16 sarjassa Veera Valta oli sprintissä hienosti viides, Oona Virkkunen oli sijalla 49.
N18 sarjassa Mira Haapalainen oli sijalla 8 ja Emilia Kulhelm ehti heti perään sijalle 9. Noora Pursiainen oli 44.
KLL hiihdoissa N18 sarjassa Mira Haapalainen mukavasti sijalla 5.
N17 sarjassa Emilia Kulhelm taisteli mitalleista, jääden vain sekunnin hopeasta sijalle 4. Noora Pursiainen oli 25.
N16 sarjassa Veera Valta jatkoi hyviä hiihtoja ollen 6. Oona Virkkunen oli sijalla 23.
N14 sarjassa Veera Pursiainen hiihti sijalle 31 ja Veera Mensonen sijalle 43.
M14 sarjassa Riku Ollikainen pyyhälsi sijalle 19.

N18 sarjan mitallistit
SM hiihdoissa Keuruulla 9.2.2013

Mahdin N18 tytöt saavuttivat SM hopeaa 9.2.2013 Keuruulla

käydyissä viestihiihto kisassa!
Joukkueessa hiihti Emilia Kulhelm, Veera Valta sekä Mira Haapalainem.
Kisa oli kärjen osalta erittäin tiukka aina maaliviivalle asti. Emilia avasi viestin kiitämällä vaihtoon toisena vain 11 sekuntia johtavasta joukkueesta. Veera Valta jatkoi hienoa menoa tullen vaihtoo kuudentenä, Mira Haapalainen tykitti ankkurina huikealla hiihdolla nostaen Mahdi hopealle.

Mira Haapalainen, Viivi Kuosmanen, Noora Pursiainen, Emilia Kulhelm
Nuoret naiset hiihtivät nyt pitkästä aikaa naisten sarjassa, jossa oli ihan kunnon kilpahiihtoa.
Tytöt olivat sijalla 5.

alle 16v. tytöt
Veera Valta, Veera Pursiainen, Oona Virkkunen, Salla Voutilainen
Tytöt ottivat taas kerran voiton hyvällä hiihdolla ja vielä aika selvällä erolla seuraaviin joukkueisiin.
Kuuluttajakin kyllä mainitisi, että nuoriso työ hiihdon parissa tuottaa Maaningalla hyvää tulosta.

alle 12v. tytöt
Meiju Eskelinen, Anni Vartiainen, Anni Mensonen, Enni-Riikka Venäläinen
Nuoret tytöt kävivat tasaisen kilpailun mitalleista saavuttaen lopulta pronssin. Puijo oli hiukan karussa, mutta Nilsiän Nujakan kanssa oli kilvan hiihtoa aina maaliin asti.

alle 12v. pojat
Juuso Kuosma, Janne Heiskanen, Eetu Mielonen, Jalmari Berqvist
Nuoremmat pojat olivat hakemassa tuntumaa kilpailuihin. Näinkin iso tapahtuma painaa kokemattamon hiihtäjän jaloissa jo ennen hiihtoa, mutta kyllä siihen tottuu. Pojat olivat sijalla 10.

Miesveteraanit
Pekka Nousiainen, Antti Pöyhönen, Seppo Ollikainen, Markku Liimatainen
"Hyvän nuoriso työn" tuloksia ei voi enää tämän talven jälkeen epäillä! Taisi olla jo aika mones voitto pojille maakuntaviestistä ja parhaat syömähampaat oli vielä ulkomailla hakemassa voittoja.

alle 16v. sekajoukkue
Elmeri Voutilainen, Veera Mensonen, Kaisu Eskelinen, Riku Ollikainen
Mahdin tyttö/poika joukkue hiihti komesti toiseksi, kylläkin klpailun ulkopuolella poikien alle 16 sarjassa.

Tulokset täältä!

Emilia Kulhelm Norjan maisemissa

Emilia Kulhelm Mahdin uusi hiihtäjä

Emilia vahvistaa Mahdin nuorten naisten hiihtojoukkuetta tulevana talvena. Hänen saavutukset viime talvelta olivat SM tasolla N16 sarjassa KLL hiihdoista pronssia, samoin hopeasomman loppukilpailuista pronssia.
Toivotamme Emilian tervetulleeksi mukaan Mahtiin sekä toivotaan hyvää menestystä myös tulevan talven latu koitoksissa!

Pihtiputaalla hiihdetyissä veteraanien SM hiihdoissa Jorma nappasi kultaa M55 sarjassa. Voittaja mainitsi, että kalusto ja mies oli hyvässä iskussa hieman tuiskuisessa kelissä.