Harjoitukset

Nuorisovalmennusryhmä

Yleisurheiluharjoituksiin hyväksytään mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Uudet yleisurheilun harrastajat ovat tervetulleita!

Maaningan Mahdin kesän 2020 yleisurheiluharjoitukset 8-16 vuotiaille alkavat 2.6.2020 klo 18.00 Maaningan urheilukentällä. Ilmoittautuminen etukäteen 1.6.2020 mennessä Maaningan Mahdin nettisivujen kautta. Kesäharjoittelukausi loppuu 27.8.2020. Mukaan treeneihin voi liittyä myös kesäkuun aikana.

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 - 19.30

Kuopion kaupungin, Suomen Urheiluliiton ja hallituksen/ THL:n ohjeistukset tulevat olemaan harjoitustoiminnan ohjeistuksena ja harjoitustoiminnassa edetään ohjeistusten vaatimalla tavalla.

Tärkeää on, että sairaana tai vähän kipeänä ei tulla harjoituksiin. Harjoituksiin tulevat pesevät kädet harjoituksiin tullessa ja niistä lähtiessään.

Maksut:

Kesäharjoittelukauden osallistumismaksu on 50€ Maaningan Mahdin yleisurheilujaoston tilille FI58 5254 0740 0337 84. Viestikenttään Yleisurheiluharjoitukset/ lapsen nimi (lasten nimet). Lapsi voi kokeilla kaksi kertaa yleisurheiluharjoituksia maksutta, jonka jälkeen harrastus katsotaan alkaneeksi. Maksu 19.6. 2020 mennessä.

Mikäli kesäharjoitukset joudutaan keskeyttämään, otetaan pitämättä jääneet harjoituskerrat huomioon toimintamaksussa jatkossa.

Mahdin yleisurheiluharjoituksiin osallistuminen edellyttää Mahdin jäseneksi liittymistä. Mahdin jäsenmaksu on 10 € hlö/ vuosi ja perhemaksu 20 € (kaikki perheenjäsenet liittyvät jäseneksi samalla kertaa). Mahdin jäseneksi liittyminen: vapaamuotoinen jäsenhakemus, jossa nimesi (tai perheenjäsenten nimet) ja yhteystietosi, sähköpostilla seuran rahastonhoitajalle: tuula.lappalainen@tililappi.fi, Saat postissa seuran jäsenmaksu pankkisiirron.

Vastuuohjaajat: Kaisu Eskelinen, Eetu Korhonen, Veera Mensonen

Lisätietoja: Tuire Punkki (tuire.punkki@gmail.com, p. 050 331 1502)