Pääsyliput ja kausikortit

Maaningan Urheilutalon peruskorjauksen vuoksi Maaningan Mahdin 1-sarjan kotiottelut pelataan kaudella 2018-2019 pääsääntöisesti Pielaveden Liikuntahallilla!

Mahtimiesten kotiottelut alkavat vakioidusti klo 17.00

Pääsyliput 8€ / 6€ (eläk., opisk, tyött.) - alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!

Päivitetty 13.9.2018 JS

1-sarjakauden 2018-2019 kausikortit myynnissä nyt!

HUOMIO! Urheiluseuroille mahdollisuus tienata rahaa myymällä Mahtimiesten kausikortteja!

Lentopallon ykkössarjakausi lähestyy kovaa vauhtia. Mahtimiesten kauden kaikkiin kotiotteluihin sisäänpääsyyn oikeuttavat kausikortit ovat myynnissä nyt!

Kausikortin hinta on 50€ / kpl

Kausikortin tilauksen voit tehdä allaolevan sähköisen lomakkeen kautta. Merkitse lomakkeeseen kuinka monta kausikorttia haluat tilata. Kausikortit lähetetään laskun kera antamaasi osoitteeseen.

Mahti tarjoaa myös alueen kaikille urheiluseuroille mahdollisuuden myydä kausikortteja ja samalla tienata itselleen rahaa myyntipalkkion muodossa! Jos seurasi haluaa myydä kausikortteja, ota yhteyttä Mahdin lentopallojaoston puheenjohtaja Annamari Tissariin ja sovi myyntiyhteistyöstä. Jokaisesta myydystä kausikortista Mahti maksaa myyjäseuralle 10€:n palkkion!

Kausikortit ovat myynnissä Mahtimiesten ensimmäiseen kotiotteluun saakka.

Päivitetty 31.8.2018 JS

Kausikorttien tilaaminen:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.