Fanibussi

Klikkaa kuva suuremmaksi!

Fanibussi Maaningalta Pielavedelle Mahtimiesten kotiotteluihin!

Vaikka Mahtimiehet joutuvatkin pelaamaan tulevan ykkössarjakauden kotiottelunsa evakossa Pielavedellä ja Kuopiossa, eivät he tietenkään ole unohtaneet maaninkalaisia fanejaan! Jotta jokaisella Mahti-fanilla olisi helppoa tulla otteluihin kannustamaan suosikkiaan, järjestämme Pielavedellä pelattaviin kotiotteluihimme yhteistyössä Pielalinja Oy:n kanssa fanibussin, jolla kulkeminen on vaivatonta ja edullista.

Mahtimiesten kaikki kauden kotiottelut alkavat klo 17.00, ja bussiaikataulu on laadittu siten, että perillä ollaan viimeistään klo 16.30.

Fanibussin kyytiin voit hypätä seuraavasti:

1. Käärmelahden bussipysäkki kantatie 77:n varressa                klo 15.30
  2. SEO Kinnulanlahti                                                                    klo 15.40
  3. Maaningan Linja-autoasema                                                    klo 15.50
  4. Bussipysäkit Kouluharjuntien ja Martikkalantien risteyksissä   klo 16.00
  5. Tuovilanlahti kylän keskusta                                                     klo 16.10

HUOM! Lähtöaika Käärmelahdesta on tarkka, mutta muilla pysäkeillä on hyvä olla paikalla hyvissä ajoin! Huiskauta reilusti kättä bussikuskille, jotta hän huomaa sinut :)

Paluumatka starttaa heti ottelun päätyttyä ja pysähtyy samoilla pysäkeillä.

Fanibussikyyti maksaa ainoastaan 5€/hlö, joten sitä kannattaa ehdottomasti käyttää!

Kyytimaksu peritään perillä ottelupaikalla lipunmyynnissä bussista saatavaa fanibussilippua vastaan. Maksetulla lipulla pääsee takaisin bussikyytiin Maaningalle.

Bussikuljetus tapahtuu isolla bussilla, joten tilaa on isommallekin porukalle. Toivomme silti, että kyytiin halukkaat ilmoittautuisivat allaolevan sähköisen lomakkeen kautta, jotta voimme varmistaa kaikkien mahtuvan mukaan.

Tervetuloa Fanibussin kyytiin!

päivitetty 27.10.2018 JS

Fanibussikyytiin ilmoittautuminen Lauantai 17.11.2018!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.